Producten

 

Electra

gas
water

verwarming

sanitair

loodgieterswerk

Werkgebied

Onze opdrachten worden uitgevoerd in zowel nieuwbouw als renovatie, maar ook voor instellingen, woningbouwverenigingen en in de utiliteitsbouw.

Elektra

Het compleet renoveren van de elektrische leidingen en het schakelmateriaal in uw woning. Het aanleggen van de elektrische installatie bij nieuwbouw of verzorgen van een centraal-antenne systeem. Het volledig installeren van kantoorwerkplekken en het maken van een verlichtingsplan.
Lees verder...

 

 

Gas & Water

Warmwater uit de kraan: we zijn er zo aan gewend en het geeft ons zoveel comfort. Maar wat kost dat eigenlijk, het opwarmen van water? En waar moet u allemaal op letten bij de aanschaf van warmwater apparatuur?
Lees verder...

 

 

Verwarming

Met de CV ketels die tegenwoordig op de markt komen bespaart u niet alleen energie, ook in onderhoud van de toestellen hoeft minder tijd te worden gestoken als gevolg van het dusdanig construeren dat de toestellen vele malen onderhoudsvriendelijker zijn geworden.
Lees verder...

 

Sanitair

Sanitair in welke ruimte dan ook, om weg te dromen, in eenvoud, tijdloos of gecompliceerd, geraffineerd, doeltreffend of zeer luxe behoren tot het enorme scala van uw mogelijkheden.
Lees verder...

 

Loodgieterswerk

Lood, zink, koper, het verwerken van deze materialen op daken is een honderden jaren oude ambacht waar veel handarbeid aan te pas komt. In het verwerken is in de loop van de eeuwen maar weinig veranderd. De constructies zijn vaak wat rechtlijniger geworden dan bij oude gebouwen, maar de ambacht moet je vaak uitvoeren zoals in het verleden.
Lees verder...