Producten

 

Electra

gas
water

verwarming

Werkgebied

Onze opdrachten worden uitgevoerd in zowel nieuwbouw als renovatie, maar ook voor instellingen, woningbouwverenigingen en in de utiliteitsbouw.

 

ElektraElektra

Het compleet renoveren van de elektrische leidingen en het schakelmateriaal in uw woning of bedrijfspand. Het aanleggen van de elektrische installatie bij nieuwbouw of verzorgen van een centraal-antenne systeem. Het volledig installeren van kantoorwerkplekken en het maken van een verlichtingsplan.

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de laatste richtlijnen. Onze monteurs blijven de nodige opleidingen volgen, zodat direct op de nieuwste ontwikkelingen ingespeeld kan worden.

 

 

Gas & Water

Warmwater uit de kraan: we zijn er zo aan gewend en het geeft ons zoveel comfort. Maar wat kost dat eigenlijk, het opwarmen van water? En waar moet u allemaal op letten bij de aanschaf van warmwater apparatuur?
Lees verder...

 

 

Verwarming

Met de CV ketels die tegenwoordig op de markt komen bespaart u niet alleen energie, ook in onderhoud van de toestellen hoeft minder tijd te worden gestoken als gevolg van het dusdanig construeren dat de toestellen vele malen onderhoudsvriendelijker zijn geworden.
Lees verder...