Wie zijn wij

 

Onze wagens...Het magazijn...Ons kantoor...

Meer dan 40 jaar kennis en ervaring staan garant voor kwaliteit en service. Elektra, gas, water, sanitair, centrale verwarming en loodgieterswerk zijn de specialisaties van Kool Installatietechniek.

Een vertrouwd familiebedrijf, waar Chris en Wim Kool aan het hoofd staan van een modern installatietechnische onderneming met diverse vakgebieden.

Bedrijfspand

Ons pand is gevestigd aan de Jan van Houtumlaan 6 te Ugchelen, aan de rand van Apeldoorn. Met prettige kantoorruimte en een ruime parkeer gelegenheid.

Wagenpark

Al onze wagens zij volledig uitgerust, van koppelring tot kilometers kabel, zodat de monteur direct beschikt over het materiaal en onnodig wachten voorkomt.

Magazijnruimte

Wij beschikken over een grote werkplaats en een ruim magazijn. Hierdoor zijn wij in staat om bij storingen direct en adekwaat te kunnen reageren.

Even voorstellen

Chris en Wim Kool, die aan het hoofd staan van deze moderne onderneming, hebben hun taken verdeeld; Chris houdt zich voornamelijk bezig met de planning, terwijl Wim veelal op de 'werkvloer' te vinden is.

Kantoor

Zoals al eerder vermeld is Kool BV gevestigd in een modern en nieuw pand, met een ruim kantoor gedeelte waar zich de administratie en planning bevinden. Ondersteund door de nieuwste hard- en software is het voor de medewerkers prettig toeven.